Tehokkuutta vaatteidesi säilytykseen

OTA YHTEYTTÄ

Makuuhuoneen kalusteet

Makuuhuoneen kalusteet ovat joko sarana- tai liukuovellisia korkeita komeroita. Komeroiden varustukseen kuuluvat hyllyt, tangot, erilaiset kori- ja laatikkomekanismit ym. Komerojen mitoituksessa on olemassa paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Makuuhuoneeseen voidaan suunnitella myös kevyempää ja avonaisempaa tyyliä, jolloin kokonaisuudesta saadaan rennompi ja mukavampi.

Saranaovellisissa komeroissa täytyy ottaa huomioon kalusteovien aukaisukulmat, jotta ne sopivat aukeamaan hyvin. Liukuovikomerossa tätä ei tarvitse ottaa huomioon, koska liukuovet toimivat erillisessä kiskostossa. Liukuovia suunniteltaessa täytyy huomioida kumminkin niille tarvittava tila syvyyssuunnassa. Liukuovikomero mahdollistaa koko huonekorkeuden tilan eli rungot voidaan suunnitella n.30-40cm matalammiksi ja liukuovet lattiasta kattoon. Tällöin saadaan maksimoitua tila ja hyvin näyttävä ulkoinen olemus. Liukuovikomerot suunnitellaan aina asiakkaan tilaan sopiviksi eikä tarvitse välittää moduulimitoituksesta. Tällöin ei tarvitse käyttää erillisiä sivupeitteitä. Kummassakin vaihtoehdossa materiaaleja on valittavana todella runsas valikoima. Liukuovet voidaan lisäksi jakaa joko vaaka- tai pystysuunnassa. Levyvärien lisäksi voidaan valita lukuisia lasivärivaihtoehtoja ja 3 erilaista peiliväriä.

Toiminta vaiheittain

Mittaus
Suunnittelu
Tarjous
Asennus
  • 100% tyytyväisyystakuu

  • Asiakaskäynnillä saat jo tarjouksen keittiöstä.

Esitteet 2018

Yhteistyökumppanit

Olen valinnut monen vuoden kokemuksella vain parhaimmat tuottajat omaan valikoimaan.

3D-mallilla päästään aina täydelliseen tulokseen

Kotikäynnillä teen kohteessa 3D-kuvat ja lasken samalla tarjouksen kalustekokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Tämä vie vain hetken!