Asiakaskeskeistä palvelua ammattitaidolla

OTA YHTEYTTÄ

Haluan asiakkaalle parasta palvelua

Olen huomannut vuosien varrella, että asiakaskontakti on parempaa hänen kotonaan, asiakkaan ei tarvitse ottaa mittavastuuta, paikan päällä saa paremman kokonaiskuvan kohteesta ja vuorovaikutus on luontevampaa.

Yrittäjä

Olen toiminut puualalla yli 20 vuotta ja tästä ajasta 16 vuotta kalusteiden parissa.
11 vuotta olin myös kalusteyrityksen omistajana.

Arto Tuononen
Arto TuononenPuutekniikan insinööri
Olen onnistunut luomaan hyvät suhteet moneen suuntaan ja se auttoikin paljon päätöksessäni alkaa toimimaan itsenäisesti. Olen luonteeltani rauhallinen ja kuuntelen mielelläni asiakkaiden tarpeita. Kerron aina myös oman näkemykseni asiasta ja tämän jälkeen yhdessä keskustelemalla saadaan asiakkaalle sopiva ratkaisu.

Tärkein asia toimintatavassani on halu tehdä asiat alusta loppuun tietäen joka työvaiheen, jolloin informaatiokatkoksilta vältytään. Olen enimmäkseen mittaillut ja suunnitellut kalusteita, mutta työkaluihin tarttuminen ei ole milloinkaan ollut vieras asia. Vapaa-ajallani olen valmistanut ja kasaillut erilaisia kalusteita ja asennuskokemustakin on kertynyt matkan varrella. Kasaus- ja asennustöissä minulla on hyvät kontaktit yhteistyökumppaneihin. Haluan että asiakas saa mahdollisimman järkevän kalustepaketin visuaalista ilmettä unohtamatta.

Yhteistyökumppanit

Olen valinnut monen vuoden kokemuksella vain parhaimmat tuottajat omaan valikoimaan.

3D-mallilla päästään aina täydelliseen tulokseen

Kotikäynnillä teen kohteessa 3D-kuvat ja lasken samalla tarjouksen kalustekokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Tämä vie vain hetken!